Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda içli davranılmalıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında bilirkişi ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en isabetli hediye politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kabil çatı eminği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia Yangın Çıkış Kapısı anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Umumi amacı insanların binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke aldatmaır.

Dimak aksesuar sisteminin Yangın Kapısı kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + posta seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım Yangın Kapısı Fiyatları tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde bulunan insanoğluın ve sair ateş parçasıların yangın yahut herhangi bir acil vaziyet sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme sahip, bünyelması mecburi, yapıların vazgeçilemez unsurları arasında yer almaktadır.

Report this wiki page