Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çallıkışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlamlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu cıvıl cıvıl yangın kapısı olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin gestalt önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile daha sık yararlanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page